Eta AK Parti’den aday adayı! “Dadaşlarımıza layık hizmet etmek için…”

Erzurum Aşkaleliler Dernek Başkanı Zülküf Eta, AK Partiden meclis üyesi olmak için aday adayı başvuru dosyalarını teslim etti.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerde aday adaylığı süreci sürüyor. Belediye Başkan aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de meclis üyeliği aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor. Daha önce BBP’den milletvekili adayı olan Erzurum Aşkaleliler Dernek Başkanı Zülküf Eta, İzmit Belediyesi AK Parti Meclis üyesi aday adayı olmak için başvuru belgelerini teslim etti. Akşam saatlerinde İzmit İlçe Başkanlığına giden Eta’yı Erzurumlu hemşerileri yalnız bırakmadı.

“İZMİT BELEDİYESİ'Nİ ALMAMAK İÇİN SEBEP YOK”

Başvuru belgelerini almadan önce kısa bir konuşma yapan İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, “Allah hepinizden razı olsun. AK Parti dava partisidir. AK Parti değerli insanların oluşturduğu siyasi bir organizasyon. İzmit Belediyesi'ni almamak için hiçbir sebebin olmadığını kanaat ettim. Sizler tek bir hedefe kitlendiniz. O da İzmit Belediyesi'ni AK Kadrolarla bir araya getirmek” dedi.

“5 YIL HEBA OLDU”

Daha sonra söz alan Zülküf Eta, “Dadaş kardaşlarım” diyerek söze başladı. Eta konuşmasında, “Biz Pazar günü istişare yaptık. Dadaşları temsilen geldim. İnşallah rabbim nasip ederse, İzmit’i ve sıralamayı alırsak partimize ve Dadaşlarımıza layık bir şekilde hizmet edeceğiz. Bütün Erzurumluları tek tek gezeceğiz. Hepinizin gönlünü biliyorum. 5 yıl heba oldu 5 yılı geri alacağız” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber