Fatih Altaylı'dan bomba iddia: CHP'de bir aday daha çıkacak

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP'de Grup Başkanı Özgür Özel dışında bir adayın daha çıkacağını iddia etti. Altaylı "CHP geleneğinden gelen, aynı aileden başkalarının da genel başkanlık yaptığı, saygın, önemli bir isim" diye tarif ettiği partilinin cuma günü adaylık başvurusunu yapacağını belirtti.

Kişisel YouTube kanalındaki programda CHP ile ilgili adaylık iddiasını gündeme getiren Fatih Altaylı, "Cuma günü bir aday daha çıkacak CHP'de. Bütün evraklarını hazırladı. Yarın gidip genel başkan adaylığı için başvuru yapacak" dedi.

Altaylı, şöyle devam etti: "Bana sorarsan bu başvuru yapacak olan kişi, söylemeye yetkili olmadığım için söylemiyorum ama CHP geleneğinden gelen, aynı aileden başkalarının da genel başkanlık yaptığı, kamuoyununda saygısına mahsar olması çok muhtemel çünkü saygın, önemli bir isim. Yarın da onun adaylık başvurusu olacak. Çok ciddi bir şekilde hazırlanmışlar. Laf kalabalığıyla değil, çok önemli bir doktrin de kaleme almışlar. Çok beğendim, toplumsal karşılığı olur mu, CHP buna yeşil ışık yakar mı bilmiyorum?"

ÖRSAN ÖYMEN'İN ADAYLIĞINI AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

CHP'de Özgür Özel'in dışında eski Parti Meclisi Üyesi Örsan Öymen'in de genel başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor. CHP İlke ve Demokrasi Hareketi’nin kuruluşuna öncülük eden Öymen, cuma günü CHP Genel Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber