Fatma Kaplan Hürriyet Büyükşehir hayalini açıkladı!

İzmit Belediye Meclisi Ekim Ayı oturumu 2. birleşimi bugün İzmit Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi. MHP Grup Başkanvekili Okan Karagöz’ün “Büyükşehir rüyasından uyanın” sözlerine cevap veren Hürriyet, “Ahtım olsun. 4 buçuk yıl sonra bu hayal gerçek olacak.” ifadelerini kullandı.

İzmit Belediye Meclisi Ekim Ayı meclisi bugün Belsa Plaza’da yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yönettiği mecliste çıkan bir tartışma herkesin dikkatini çekti.

“KÖPEK GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

MHP Grup Başkanvekili Okan Karagöz’ün “Büyükşehir rüyasından uyanın” sözlerine yanıt veren Fatma Kaplan Hürriyet şu ifadeleri kullandı, “Evet biz hayal kuruyoruz. 13-0 hayali kuruyoruz. Adım kadar eminim. Ahtım olsun. 4 buçuk yıl sonra bu hayal gerçek olacak. Biz elbette bu hayal için geziyoruz ilçeleri. Ayrıca Ben Kocaeli Büyükşehir Grup Başkanvekiliyim. Diğer ilçelere gideceğim. Bundan korkuyorsunuz. Siyaseten sizin de söyleyecek bir şeyleriniz olacak. Yapmamız ne gerekiyorsa köpek gibi çalışacağız.

“GEBZE KENT LOKANTISINI DA AÇACAĞIM”

Sosyal belediyeciliği 12 ilçeye kazandıracağız. Çok büyük bir kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gebze Kent lokantasını da açacağım

İzmit Belediyesi Fatma Kaplan Hürriyet Ekim Ayı Meclisi Toplantısı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber