Fikret Toker: Siz bu kafalarla ancak üzersiniz

Kocaeli’de gerçekleşen yerel yönetimler çalıştayına davet edilmeyen eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker, duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmara Yerel Yönetimler Çalıştayı geçtiğimiz gün Kocaeli’de gerçekleşti. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Marmara Bölgesi Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarının katıldığı toplantıya eski belediye başkanlarından sadece Sefa Sirmen katıldı. Eski Bekirpaşa Belediyesi Başkanı Fikret Toker, davet edilmemesine tepki gösterdi. Partide belediye başkalığı yapmasına rağmen yerel yönetimleri çalıştayına davet edilmemesine sitem eden Toker, “Yapılan bir çalıstaya davet listesine sığdıramayanlara diyorum ki siz bu kafalarla, bu yönetim tarzı ile bizi ve sevgili partililerimizi ancak üzersiniz” dedi.

“HAK ETTİĞİNİZİ CEBİNİZE KOYUN”

Toker açıklamasında şu ifadelere yer verildi; “Şimdi soruyorum; Ben bu partinin 1999-2004 arası Belediye başkanıyım, 1988-1993 arası il saymanı, il sekreteriyim. Kocaeli'nde yapılan çalıştaya herhangi bir davet almadım, siz bu daveti yapmayarak buyurun hak ettiğinizi cebinize koyun. Kendini bu partinin sahibi zanneden sizlere ben en üst seviyeden selam, sevgi ve sitemlerimi iletiyorum. Beni, il başkanı iken Tugay Adak için kampanya olduğunda telefon ile arayan sevgili vekil Harun Yıldızlı seçim zamanı esnaf gezileri için arayan sevgili örgüt yöneticileri sizlere soruyorum bu aramalarınıza en üst seviyede katılım gösterdiğimi hepiniz biliyorsunuz.

“BUNA HAKKINIZ YOK”

Ben seçim zamanı Almanya'dan gelip 3 ay boyunca çalışmalara katıldım bunları bana ödül verin diye söylemiyorum benim ödüle ihtiyacım yok ve bunların hepsini partili sorumluluğum ve görev bilinci ile yaptım. Ben 10 yıl yerel yönetim tecrübesine sahibim, 5 yıl Büyükşehir' de Yuvam İzmit Konut idaresini kurdum ve kurucu başkanı olarak 5.000 Konutluk 3 projeyi organize ettim ve 3. 000 konutu teslim ettim. Sonra Bekirpaşa gibi bir bölgede seçim kazandım ve depreme rağmen sosyal demokrat belediyecilik adına partimizi temsilen görev yaptım. Bunları görmezden gelip, yapılan bir çalıstaya davet listesine sığdıramayanlara diyorum ki siz bu kafalarla, bu yönetim tarzı ile bizi ve sevgili partililerimizi ancak üzersiniz. Ama buna hakkınız yok. Size rağmen inadına CHP. Kamuoyunun bilgisine sunuyorum.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber