Fikret Toker’den Fikri Işık’a zehir zemberek sözler!

CHP’li eski başkan Fikret Toker, Eski Başbakan Yardımcısı ve devlet bakanı, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık’a çok sert yüklendi

Eski Başbakan Yardımcısı, Eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Savunma eski Bakanı görevini yürüten, AK Parti Kocaeli eski Milletvekili Fikri Işık, Pazartesi günü düzenlediği basın toplantısı ile kent siyasetine hızlı bir giriş yaptı. AK Parti’de bir ağabey rolüne büründüğünün mesajlarını veren Fikri Işık, bu basın toplantısının ardından muhalefetin de gündemi oldu.

SERT YÜKLENDİ

CHP’nin 2009 yılında İzmit Belediye Başkan adayı olan Fikret Toker, az bir farkla seçimi AK Parti’nin adayı Nevzat Doğan’a karşı kaybetmişti. Öte yandan 2009 yerel seçiminde İzmit’te belediye başkanlığı ipini Nevzat Doğan göğüslerken, CHP de İzmit Belediye Meclisinde çoğunluğu elde etmişti. CHP’lilerin “şaibe” olduğunu iddia ettiği seçimleri hatırlatan Fikret Toker, Fikri Işık’a buradan sert bir şekilde yüklendi.

NEVZAT DOĞAN BİLE EVİNE GİTMİŞTİ

Fikret Toker, Fikri Işık’ı hedef alarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kendi partililerinin bile ne olduğunu kabul edip, dillendirdiği şahsiyet. Seni bu şehir affetmeyecek. Özellikle ben affetmeyeceğim. 2009 yerel seçimleri İzmit, sen Cihan Haber Ajansı ile birlikte yaptığın operasyonla Kocaeli TV’yi de kataran benim 10.000 oy farklı ile kazandığım seçimin katilisin. Hemşehrin Nevzat Doğan bile kaybettiğini kabul ederek ofisini kapatıp evine gitti. Sen onu evinden çağırtıp başkan ilan ettin.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber