Fırat Çiçek ‘bir kez daha’ aday oldu

Ayazma Mahallesi Muhtarı Fırat Çiçek muhtarlığı bir kez daha aday olduğunu, “Ayazma için tekrar birlikte” sözleriyle duyurdu.

Türkiye 31 Mart 2024’te yerel seçimler için sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Bazı mahallelerde muhtar adayları ortaya çıkmaya başladı. İzmit’in en önemli mahallelerinden olan Ayazma Mahallesi’nin mevcut muhtar adayı Fırat Çiçek yeniden aday olduğunu duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Henüz 35 yaşında olan ve muhtarlıkta 5 yılını dolduran Çiçek yeniden aday olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Fırat Çiçek yaptığı paylaşımda, “Kıymetli mahalle sakinlerimiz; ‘Ayazma için yenilik vakti ‘ diyerek yola çıktığımız ve sizlerin desteğiyle 31 Mart 2019 yılında devir aldığımız muhtarlık vazifemizin 5.senesini doldurmak üzereyiz.

“AYAZMA İÇİN TEKRAR BİRLİKTE”

Mahallemizde yapmış olduğumuz çalışmalar ve vermiş olduğumuz hizmetler doğrultusunda sizlerinde desteğiyle ‘İlk günkü heyecanla, değişen ve gelişen Ayazma için tekrar birlikte‘ diyerek 31 Mart 2024 seçimlerinde aday olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyoruz. Şahsım ve azalarım adına hepimiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, saygı sevgi ve şükranlarımızı sunuyoruz.

“GÜZEL YARINLARDA BULUŞMAK ÜZERE”

Mahallemizden taşınıp aramızdan ayrılan azamız Zübeyde Sadun’a emekleri ve destekleri için teşekkür ediyor aramıza katılan Nahide Bektaş’a hayırlı olsun diyoruz. Güzel yarınlarda buluşmak dileğiyle” sözlerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber