Günay aday adayı olacak mı?

Yerel seçimlerde Çayırova Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı ile ilgili Nokta Gazetesine konuşan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay bu ay içerisinde kararını verecek

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi parti teşkilatlarında hareketlilik başladı. Geçtiğimiz hafta AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İlçe Başkanları ile SEKA Park otelde bir araya geldi. Yerel seçimlerin görüşüldüğü toplantıda İl Başkanı Talus’un ilçe başkanlarına adaylık düşüncelerini sorduğu iddia edildi. Aynı zamanda iddialar arasında istifa etme eğilimde olan isimler arasında AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın da olduğu iddia edildi.

“ADAY ADAYLARI İLE İLGİL ÇALIŞMA VAR”

İstifa söylemleri ile ilgili Nokta Gazetesine konuşan Servet Günay, verilmiş bir kararın olmadığını ifade etti. Günay açıklamasında, “Genel merkez kongre olmadığı için yeniden seçime gidiyor. Aday adayları ile ilgili bir çalışmaları var. Mevcut İlçe başkalarından da bu süreçte görüş almak istedi aday adaylığı ile ilgili. Aday olmak isteyen var mı yok mu diye bir süre koydu. Bizimle il başkanının bu paylaşımı yaptı.

“VERİLMİŞ BİR KARARIMIZ YOK”

Genel Merkezin belirlediği süre var. Bu süre içerisinde arkadaşlarınızla istişare edin fikrinizi beyan edin diye. Biz de o düşünce içerisindeyiz. Net bir şey yok. Verilmiş bir kararımız yok. Bu ay kararımızı söyleyeceğiz. Adaysanız açıklayın gibi bir durum yoktu” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber