Hakan Tanta’nın kazandığı ihale iptal edildi

İzmit Belediyesi CHP Meclis üyesi Hakan Tanta’nın Orhaniye Köyü’nde ihaleye girerek kiraladığı devlet arazisinin ihalesi iptal edildi. İhalenin iptal edildiğini duyuran Tanta, “Hakkımı sonuna kadar arayacağım” dedi

İlimizin sevilen isimlerinden İzmit Belediyesi CHP Meclis üyesi Hakan Tanta’nın İzmit Orhaniye Köyü’nde ihaleye girerek kazandığı 125 dönümlük konaklamasız orman parkı ihalesi iptal edildi. İhalenin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Hakan Tanta, “Mesire alanı falan umrumda değil” diyerek hakkını sonuna kadar arayacağını söyledi.

“BENİ TANIYANLAR ÇOK İYİ BİLİR”

Hakan Tanta’nın açıklaması şu şekilde: “Bu kentte beni tanıyan herkesin yanı sıra, CHP’liler de, AK Partililer de, İYİ Partililer de, MHP’liler ve diğer partilerin temsilcileri de çok iyi bilir; attığım her adımı onların gözlerinin önünde atarım. Nitekim dün yaptığım açıklamada da her şeyi detaylı ve şeffaf biçimde sizlerle paylaşmıştım. Sonra ne oldu biliyor musunuz? Hakkımda çıkan karalamalarla dolu haberlerin mürekkepleri kurumadan, birileri işi kişilselleştirdi, insanlığı ve kentliliği bir kenara bıraktı.

“ORMANLARDAN SORUMLU MİLLETVEKİLİMİZ”

Ormanlardan sorumlu (!) bir Milletvekilimiz, İl başkanını da yanına alarak, Orman Bölge Müdürünü de ayaklarına çağırtıp, tamamen keyfi ve vekil olmanın verdiği güç sarhoşluğu ile, her vatandaşın hakkı olduğu gibi , benimde tamamen hukuki yollardan (Hayatımda ilk defa) girdiğim ve kazandığım ihaleyi ve tahsisi, siyasi gücünü kullanarak hukuksuz olarak iptal ettirdi. Büyük gövde gösterisi. Bravo. Sizleri ayakta alkışlıyorum. Tebrik ediyorum.

“BENİM KİŞİSEL MÜCADELEM DEĞİL”

Bu ne hırs , bu ne gözü kararmışlık. Allah sizlere; Ormanları katledenlerle, madencilik uğruna doğamızı yok edenlerle, Ülkemizin Cennet koylarını imara açanlarla, Devletin malına çökenlerle mücadelede de böyle hız ve kudret versin. Şimdi hukuk yoluna gideceğim. Kalem kağıt sizin elinizde olsa da, döneminiz boyunca hukuku ayaklar altına alarak, insanların adalete olan inancını kaybettirseniz de, hakkımı sonuna kadar arayacağım. Bu mesele artık benim kişisel mücadelem değildir.

“BU SAATTEN SONRA O DEFTER KAPANDI”

Sakın kimse sakın yanlış anlamasın. Mesire alanı falan umurumda değil. Bu saatten sonra o defter kapandı. Değil mesire alanını, bana dünyayı verseniz , malıma mülküme de çökseniz, elinizden gelen her türlü kötülükleri de yapsanız, haklı olduğum bu davadan vazgeçmeyeceğim. Değerli hemşerilerim, böyle bir konu ile ilgili sizlerin vaktini aldığım için kusuruma bakmayın. Ama bilin; hukuka sahip çıkmazsak, sıra hepimize gelecek.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber