Hasan Kamış iddiaları yalanladı

YRP Gölcük Meclis üyeliğinden ayrıldığı iddia edilen Hasan Kamış; hiçbir zaman listeye girmediğini ve çekilme durumunun olmadığını ifade etti.

Yerel seçim sürecinde partilerin çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyasi partiler belediye meclis üyesi aday listelerini geçtiğimiz hafta Yüksek Seçim Kurulu’na teslim etmişti. Yeniden Refah Partisi'nin Başiskele ve Gölcük ilçelerinde ise listenin hazırlanması sürecinde ortalık karıştı. YRP Gölcük Belediye Başkan Adayı Ahmet Eren ve ilçe yönetiminin oluşturduğu liste teslim edildiği halde listede değişiklik yapıldı. Kocaeli İl Başkanı Ali Taştan ve İl teşkilatı seçim kuruluna farklı bir liste teslim etti.

BUGÜN DE AYNI NOKTADAYIM

Liste krizi sonrası İl Teşkilatının teslim ettiği listede olduğu iddia edilen Hasan Kamış’ın adaylıktan çekildiği iddia edilmişti. Kamış’ın çekildiği yönündeki iddialar asılsız çıktı. Gölcük Vizyon Gazetesine konuşan Hasan Kamış yaptığı açıklamada, “Şahsıma meclis üyesi adaylığı ile ilgili teklif geldi. Hatta meclis üyeliği sıralama sıramı söyleyerek şahsıma Meclis üyeliği teklif edildi. Fakat kendilerine o gün ne söylediysem, bugün de aynı noktadayım.

“GERÇEĞİ İFADE ETMİYOR”

Meclis üyeliğini istemediğimi, aday olmayacağımı belirtmiştim, meclis ile ilgili hiçbir başvurum olmamıştır. Hakkımda çıkan, Hasan Kamış tepki göstererek adaylıktan çekilmiştir yönünde çıkan tüm haberler gerçeği ifade etmemekle birlikte asılsızdır. Tüm samimiyetimle ifade ederim ki, süreç bu şekilde gelişmiştir. Kamuoyuna saygıyla sunarım’ ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber