Hürriyet görevden almıştı! Hakan Yıldız aday adayı oldu

Fatma Kaplan Hürriyet tarafından görevden alınan İzmit Belediyesi eski Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hakan Yıldız, meclis üyeliğine aday adayı oldu.

İzmit Belediyesinde Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü iken belediyenin el değiştirmesi sonrası görevden alınan Hakan Yıldız, AK Parti’den meclis üyesi aday adayı oldu. Bugün akşam saatlerinde AK Parti İzmit İlçe Başkanlığına giderek başvuru dosyalarını teslim eden Yıldız’ı ailesi ve sevenleri yalnız bırakmadı.

“SÜREÇ ERTELENDİ”

Başvuru belgelerini almadan önce kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar yaptığı konuşmada, “Daha önceden hep beraber aday adaylarımızı belirledik temayülümüzü yaptık. Bunda sonraki süreç meclis üyeliği aday adaylığı için. Son takvim 3 Aralık olarak gözüküyordu. Başvuru süreci 5 ocağa kadar ertelendi. AK Parti bir dava hareketidir. AK Partili olmak, AK partiliyim demek, bu davanın neferiyim demek herekse kolay kolay nasip olmaz. Hala iktidarın en güçlü siyasi organizasyonuyuz” ifadelerini kullandı.

“BEDELLER ÖDEDİK”

Başvuru belgelerini teslim etmeden önce kısa bir konuşma yapan Hakan Yıldız, “İlk zamandan beri bu davaya omuz verdik. Karınca misali su taşımaktı niyetimiz. Bu uğurda bedeller de ödedik. Bundan sonra da devam edeceğiz. Her kula nasip olmuyor. Dün hangi noktatayasak yarın da aynı noktada olacağız. Rabbim hayırlı eylesin” dedi.

HAKAN YILDIZ KİMDİR?

1979 yılında İzmit Akmeşe'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Akmeşe İlköğretim Okulu'nda, Lise öğrenimini Kocaeli Endüstri Meslek Lisesi elektronik bölümünde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aras kargo ve Türk Pirelli şirketlerindeki çalışmalarından sonra 2005 yılında Akmeşe Belediyesi'nde Başkan danışmanı olarak göreve başladı. 2009 yılında belediyelerin birleşmesiyle birlikte İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görev aldı. Yıldız 2019 yılında müdürlük görevinden alındı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber