Hürriyet'e yakın olan üç isim Tutuş'a destek vermeye gitti

İzmit Belediyesi’ne aday adaylığı başvurusunda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’a destek vermek için İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yakın olan üç kişi de gitti.

İzmit Başkanlığına aday olacağını duyurduğu günden bu yana İzmitlilerden ve partililerden yüksek destek alan İzmit Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanlığına adaylık başvurusunu dün tamamladı. AK Parti İzmit İlçe binasına oldukça kalabalık bir grupla birlikte gelen Tutuş, coşkulu alkışlar eşliğinde başvurusunu yaptı.

İzmit Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu dün tamamlayan Muharrem Tutuş’a desteğe gelenler arasındaki üç isim ise oldukça dikkat çekti.

İLÇE BİNASINA GELDİLER

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yakın oldukları bilinen İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman, Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun ve İzmit Veliahmet Mahallesi Muhtarı ve İzmit Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Kızıl oldu. Muhtarlar, İzmit Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Tutuş’a destek vermek için birlikte ilçe binasına geldiler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber