Hürriyet’ten Katırcıoğlu’na: Buyursun gelsin çizmeler benden

Emin Sipahi Sokak ile Mustafa Çalık Sokak’ta sona gelen üst yapı çalışmalarını inceleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu bölgeye davet ederek, “Güzel bir çalışma var burada. Buyursun gelsin çizmeler benden” dedi.

İzmit Belediyesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bulunan Emin Sipahi Sokak ile Mustafa Çalık Sokak’ta üst yapı çalışması yapıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu çalışmaları beraber incelemeye davet etti.

“ÇAMUR VAR BURADA GELEBİLİR”

Fatma Kaplan Hürriyet konuyla ilgili olarak, “Arabada sarı çizmelerimiz var. Sayın Milletvekilimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu’nu buraya bekliyoruz. Çamur var burada isterse gelebilir. Çizmelerini giysin gelsin. Bizim çalışma yaptığımız alanlarda gezmeyi seviyor. Gelsin bekliyoruz sayın vekilimizi.

“KADIN KADINA GEZELİM”

Buraya davet ediyoruz kendisini. Kendisini seviyoruz ve buradan selam, saygılarımızı gönderiyoruz. Burada beraber gezelim, kol kola kadın kadına. Kadın dayanışması gösterelim. Güzel bir çalışma var burada. Buyursun gelsin çizmeler benden” dedi.

NE OLMUŞTU?

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında İzmit Esendal Sokak’ta broşür dağıttı. İzmit Belediyesi’nin 2 gün önce kaldırım yenileme çalışması yapmaya başladığı sokağı, Katırcıoğlu sarı çizmeler ile gezdi.

ÇÖP, ÇAMUR, ÇUKUR PAYLAŞIMI

Milletvekili Katırcıoğlu ziyareti sosyal medyadan şu sözlerle paylaşmıştı: “İzmit bu çöp-çamur-çukur zihniyetinden çok yakında kurtulacak. Gerçek belediyecilik AK Parti’dir.” Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun bu paylaşımı CHP arasında alay konusu olmuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber