Hürriyet’ten zafer konuşması: “Asıl mücadele AK Parti ile”

Ön seçimde rakiplerine büyük bir fark atan Fatma Kaplan Hürriyet, zaferi tasdik edildikten sonra yaptığı konuşmada asıl mücadelenin AK Parti ile olacağını ifade etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İzmit Belediye Başkan adayının seçileceği ön seçim sabah saatlerinde başladı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde saat 17.00 itibari ile sandıklar açıldı ve oy sayım işlemleri başladı. Hüseyin Erol, Hakan Tanta, Emre Andız ve mevcut Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’in yarıştığı seçimlerde oyların çoğunluğunu alan mevcut Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit Belediyesi Başkan Adayı seçildi. Toplam 3730 üyenin oy kullandığı seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre Fatma Kaplan Hürriyet 2054 oy alırken. En yakın rakibi 1099 oyla Hakan Tanta oldu. Gençlerin adayı olan Emre Andız 320 oy alırken Hüseyin Erol ise 215 oyda kaldı.

ASIL MÜCADELE AK PARTİ İLE

Ön seçim sonrası zafer konuşması yapan İzmit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Ön seçim önemli yeni bir dönem güzel bir dönem asıl mücadele şimdi başlıyor. Asıl mücadelemiz AK Parti ile 31 mart sandığında asıl mücadeleye bekliyorum. Kimsenin ego yapmadan örgüt çekişmelerine mahal vermeden çalışması gerekiyor. Hayırlı olmasını diliyorum bütün üyelerimiz bu ailenin bir parçası bana oy versin vermesin sandığa iradesini yansıtan bütün üyelerimize teşekkür ediyoruz güzel bir demokrasi şöleni oldu."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber