Hüseyin Erol: Kent isterse, İzmit’e talibim

İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol belediye başkan aday adayı olmaya hazırlanıyor. Konu hakkında gazetemize konuşan Erol, “Kent ‘Hüseyin Erol bizi temsil eder. İzmit’in aktörü olur’ derse ben bu işi yapmaya talibim” dedi.

Mayıs ayında Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçen Türkiye yerel seçim için geri sayıma başladı. 31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek olan seçimler için adaylık hareketliliği sürüyor. CHP’de İzmit Belediye başkan adaylığı için birçok kişinin ismi geçiyor. Mevcut belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet potansiyel aday olarak görülürken, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un da adı İzmit Belediye başkan aday adaylığı için geçiyor.

“GÖRÜŞMELER YAPIYORUM”

Kentte oldukça büyük kitlesi bulunan İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol aday adaylığı hakkında gazetemize konuştu. İzmit için görüşmeler yaptığını ifade eden Erol, “Partimizin emekterları, büyükleri, kanaat önderleri ve arkadaşlarım ile bu konuyu konuşuyorum. Biz İzmitiz platformundaki İzmitliler ile de bu fikrimi paylaştım.

“ADAYLIĞIM KONUSUNDA BİR RÜZGAR VAR”

Aday adayı olmam konusunda bir rüzgar var. 28 Kasım’a kadar başvurular devam edecek. Ben de görüşmelerimi yapmayı sürdüreceğim. Aldığım geri dönüşlere göre hareket edeceğim. Kent ‘Hüseyin Erol bizi temsil eder. İzmit’in aktörü olur’ derse ben bu işi yapmaya talibim” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber