Hüseyin Öztekin aday adayı

AK Parti Gençlik Kollarından Hüseyin Öztekin, Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru dosyalarını teslim etti.

Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere sayılı günler kala siyaset arenası hareketlendi. Partiler aday çalışmalarını sürdürürken belediye meclis üyeliği çalışmaları da devam ediyor. AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kollarında görev yapmış Hüseyin Öztekin, AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyeliğine aday adayı oldu.

“TAHİR BAŞKAN TEŞKİLATIMIZI YALNIZ BIRAKMADI”

AK PARTİ davası bir günlük bir dava değil. Liderimizin başlattığı bu kutlu yolda misyon ve vizyon gereği bu kutlu davada bir damla ter dökmek bile hepimiz için kutsal bir görev. Bu yol kutlu bir yol. İlk günkü aşkımız neyse bugün de o aşkla İzmit Belediyesi'ni kazanacak ruhu sizlerde görüyorum. 31 Mart akşamı İzmit Belediyesi bizim olacak. 31 Mart tarihinde hep birlikte yerel seçimleri gerçekleştireceğiz. Allah Tahir Büyükakın başkanımızdan razı olsun ki İzmit'te yapmış olduğu yatırımlarla teşkilatımızı yalnız bırakmadı. Bu dava da ben de varım diyen Hüseyin kardeşimize teşekkür ederim” dedi.

“ONUR DUYACAĞIM”

Gençliğimin en güzel en verimli yıllarını geçirdiğim teşkilatımda yeri geldiğinde direklere bayrak astım. Yeri geldiğinde Ankara’da slogan attım, yeri geldiğinde ilçe başkan yardımcısı oldum. Şimdi de Belediye Meclis Üyeliği için Bismillah dediğim bu günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. Halkımızı belediye meclisinde temsil etmekten onur duyacağım” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber