İki dönem vekil aday adayıydı. İstifa etti

Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında istifa haberleri ile sarsılan İYİ Parti Kocaeli’de bir istifa şoku daha yaşandı. İyi Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları Eski Başkanı Ayla İlgün, parti üyeliğini resmen sona erdirdi. İşte detaylar...

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinde Millet İttifakı’nın en önemli partilerinden birisi olarak kabul edilen İYİ Parti’de, Genel Başkan Meral Akşener’in memleketi Kocaeli’de yaprak dökümü yaşanıyor. Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı alınan hezimetin ardından Millet İttifakı üyeliği ve parti içi yenilenme sinyallerini veren İYİ Parti’de istifalar peşpeşe yaşanıyor.

AYLA İLGÜN DE BIRAKTI

İYİ Parti Kocaeli’nin önde gelen simalarından olan ve daha önce 2018 genel seçimlerinde milletvekili adayı olan 2023 genel seçimlerinde ise milletvekili aday adayı olarak gösterilen İyi Parti Gebze İlçe Kadın Politikaları eski Başkanı Ayla İlgün, istifa ettiğini duyurdu.

"DAYILARA GÜVENEREK YOLA ÇIKMADIM"

İlgün, istifası ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Kıymetli dostlarım, büyüklerim, küçüklerim, iş sosyal ve siyasette yol yürüdüğüm, zaman zaman iyi ki varsınız dediğim partililerim. Ben her zaman duygularını içinde yoğuşturan, pik yaptığı zamanda "Bu iş tamamdır" demesini bilen biriyim. Hayatım boyunca, hiç dayılara güvenerek yola çıkmadım. Akılım erdiği, gücümün yettiği, benim de olmam gerektiğine inandığım hiçbir sorumluluktan kaçınmadım.

"İYİ Kİ VARSINIZ"

2017 yılında iyi niyetimle ve samimi duygularımla mecburiyet hissettiğim için dahil olduğum, İYİ Parti üyeliğimi 4 Ağustos 2023 Cuma günü itibari ile görmüş olduğum lüzum üzerine sonlandırmış bulunmaktayım. Bu süreçte iyi ki varsınız, iyi ki sizleri tanıdım dediğim kıymetli yol arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Saygılarımla...

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber