İkinci Hürriyet dönemi resmen başladı

31 mart yerel seçimlerinin ardından ikinci kez belediye başkanlığı yarışını kazanan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mazbatasını aldı.

Hürriyet, en yakın rakibi AK Partili Muharrem Tutuş’a 21 bin 112 oy fark atmıştı. Yüzde 49,6 ile koltuğunu koruyan Fatma Kaplan Hürriyet, bugün Kocaeli Adliyesine giderek mazbatasını Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça'dan aldı. Hürriyet'e mazbata töreninde İl Başkanı Bülent Sarı, Kocaeli Milletvekileri Muhip Kanko, Nail Çiler, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve partililer katıldı.

"13 YAPACAĞIZ"

Mazbata töreni sonrasında açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şunları söyledi: “2018 yılındaki müthiş çoşku ve inanç İzmit’imizi gülümsetmişti. Bu kez meclis çoğunluğu ile ikinci dönemimize bismillah diyoruz. Mazbatamızı az önce aldık. 2019 yılında milletin bayrağını İzmit Belediyesi’ne dikmiştik, yine milletimizle kimseyi ayırmadan partizanlık yapmadan var gücümüzle halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Destek veren herkes teşekkür ediyorum. Artık iki belediyemiz daha var. Derince ve Karamürsel’de gülümsedi. Bir iken 3 olduk şimdi bunu 13 yapacağız.”

KOCAELİ’Yİ KIPKIRMIZI YAPACAĞIZ

İl Başkanı Bülent Sarı yaptığı konuşmada, “Bugün de bayram havası yaşıyoruz. Birlikteliğimizi bozmayacağız. Belediye başkanlarım, milletvekillerim ve örgütümün tüm temsilcileri ile Kocaeli’yi bir sonraki seçimde inşallah kıpkırmızı yapacağız.” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber