İlker Kazan bir dönem daha istiyor!

İzmit Belediyesi MHP Meclis üyesi İlker Kazan, bir dönem daha meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvuru dosyasını teslim etti.

Siyasi partilerde yerel seçim hareketliliği devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan, yeniden meclis üyesi olmak için aday adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi. MHP Kocaeli İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen programda İlker Kazan, başvuru dosyasını MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’a teslim etti. Programda ilk olarak konuşan MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, “Meclis üyeliği aday adaylığı başvuru sürecimiz devam ediyor. Bugün İzmit Belediyesi Meclis üyemiz İlker Kazan yeniden başvurusunu yapıyor. Aday adaylığının kendisine ve partimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“MAHALLE MAHALLE KOŞTURDUM”

Sözlerine İsrail’i kınayarak başlayan İlker Kazan, “1976 yılında İzmit‘te doğmuş, İzmit’te okumuş, İzmit’te büyümüş, İzmit’te evlenmiş, İzmit’te kazanan İzmit’te harcayan İzmit’te yaşayan, İzmitli olmaktan ve Milliyetçi Ülkücü hareketin mensubu olmaktan gurur duyan bir kardeşiniz bir dava arkadaşınızım. Partimizin 2008 yılında Kozluk mahalle başkanlığı ile başlayan siyasi hayatıma hiç ara vermeden partimizin İzmit ilçesinin yönetimlerinde basından sorumlu, ar-geden sorumlu, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılıkları görevlerinde bulundum. 2019 yerel seçimlerinde teşkilatımızın vermiş olduğu görev ile aday olarak Cumhur ittifakı ile sizlerle beraber mahalle mahalle köy köy koşturarak meclis üyesi seçildim. Yüzünüzü aşağılara eğmemek adına söz verdiğimiz gibi seçimlerden sonrada köy köy mahalle mahalle teşkilatımla çalıştım ve ziyaretlerde bulunduk.

"DÜĞÜN SALONLARINI 1 TL YAPTIK"

Teşkilatımla beraber İzmit’imizin faydasına önergelerle mahallelerin köylerin eksiklerini giderdik. Düğün salonlarını 1 TL yaptık. Köylerin eski statüsüne dönmesini sağladık. Meclis üyeliğimiz sürecinde teşkilatımızla beraber partimizi en iyi ve teşkilatımızla uyumlu şekilde temsil etmeye çalıştık. İzmit’in her sorunu ile ilgilenmeye çalışarak hataları dile getirdik ve çözüm yolları sunduk. Yerel yöneticilerin hatalarını dile getirip doğru işlerinde partizanlık göz etmeden destek verdik. Haksızca ithamlar ve iftiralara rağmen kimseyle kavga etmeden; dürüst, seviyeli ve ilkeli siyaseti İzmit’imize kazandırmaya çalıştık. Şimdi yeniden bu kutsal göreve talip bir dava arkadaşınızım. İzmit’imizi eski günlerine yeniden kavuşturmak adına kayıp olan 5 yılı Cumhur ittifakı ile onarmak adına tarafınızdan bir şans talep ediyorum. Devir artık Türk devridir. Üzerimize bütün ihtişamıyla gelen çağa Türk’ün mührünü vurmak için Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliğinde var gücümüzle çalışacağız.

"VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ"

Bölgemizde lider, dünyada güçlü bir Türkiye’yi Allah’ın izniyle inşa edeceğiz. Bu kutsal onurlu görevi bir beş yıl daha yapmak için sizlerin desteğini bekliyorum, Bugün burada, huzurlarınızda aday adaylığı başvurumu yapıyorum. Biz hazırız. İzmit’i liyakatle, adaletle, buluşturmak için kadrolarımızla ve projelerimizle bu onurlu göreve talibiz. Tüm partilerden aday olan ve olacak arkadaşlara başarılar diliyor, güzel bir seçim süreci yaşanmasını temenni ediyorum. Unutmayın İzmit için başka bir seçenek var inanıyorum o da Cumhur ittifakı ile birlikte İzmit’i daha güzel ve modern bir şehir haline getirebiliriz. Büyükşehir’de de seçimi kazanarak, 13’te 13 yaparak hizmetlerin daha etkin yürütülmesi için çaba sarf edeceğim.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber