İstifa eden ilçe başkanlarını topladı!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, belediye başkanı adayı olmak için görevlerinden istifa eden ilçe başkanları ile buluştu

2024 Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde aday olmak isteyenlerin istifa süreci devam ediyor. Bu süreçte AK Parti’de belediye başkanı adayı olmak isteyen 5 ilçe başkanı istifa etmişti. İstifa eden İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay, Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen bugün AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus ile bir araya geldi.

“AK PARTİ SIRADAN BİR SİYASİ TEŞEKKÜL DEĞİL”

Birlik ve beraberlik karesini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan İl Başkanı Şahin Talus, “31 Mart Mahalli Seçimleri öncesi görevden affını isteyen İlçe Başkanlarımızla bir araya geldik.AK Parti sıradan bir siyasi teşekkül değildir. Bizler büyük bir davanın sevdalısı olarak, milletimizin hizmetkarı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Görevimiz ne olursa olsun hepimiz öncelikle bu davanın bir neferi olduğumuzu unutmadan, dünüyle, bugünüyle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber