İYİ Parti Körfez’de sular durulmuyor: Bomba iddia!

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatında geçtiğimiz hafta yaşanan toplu istifanın ardından kulislere bomba gibi bir haber düştü.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta İYİ Part Körfez İlçe eski Başkanı Cahit Sürüm, yaklaşık 50 kişiyle birlikte partiden istifa etmişti. İstifa ederken bir de açıklama yapan eski başkan Cahit Sürüm, “Türkkan ve Candemir Körfez’in mayasını bozdu” demişti.

SÜRÜM’ÜN İSTİFASI

Cahit Sürüm ve beraberindekileri istifaya sürükleyen sürecin kopuş noktası ise Azmi Cihat Hatipoğlu’nun belediye başkan adayı olmasının ardından hazırlanan meclis üyesi listesi olduğu biliniyordu.

İSTİFA ETTİ İDDİASI

Bu krizin ardından siyasi kulislere bomba gibi bir haber düştü. İddiaya göre İyi Parti Körfez İlçe Başkanı Mehmet Candemir, listenin birinci sırasına yazılacak. Candemir’in bu hamlenin ardından ilçe başkanlığı koltuğunu da bir başka isme devrederek görevinden istifa edeceği de iddia ediliyor. Meclis üyesi listesinin geri kalanının ise Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu liderliğinde belirleneceği ifade ediliyor.

NASIL KARŞILIK BULACAK?

İYİ Parti’den henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmamış olsa da kısa bir süre içinde durumun netleşmesi bekleniyor. Bu siyasi hamlenin İYİ Parti Körfez’de nasıl bir karşılık bulacağı ayrıca merak edilen bir diğer konu…

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber