İYİ Parti Lideri Akşener: Haysiyetsiz

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisini grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisini grup toplantısında açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener grup toplantısında yaptığı açıklamada seçimlere tek gideceklerini bir kez daha yenilerken; Gezi Davası’na ilişkin de açıklama yaptı.

"EN İYİ BİLDİĞİMİZİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Akşener grup toplantısında yaptığı açıklamada yerel seçimlerde 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını hatırlatarak; “Zengin güçlü bir ülke nasıl inşa edilirmiş göstermeye geliyoruz. En iyi bildiğimiz şeyi yapmaya devam edeceğiz. Sokak sokak kapı kapı gezip milletimizin ayağına gideceğiz” dedi. Sinan Ateş’in ölümünün üzerinden 278 gün geçtiğini hatırlatan Akşener, “Onlar ilk baştan itibaren onu unutturmaya çalıştılar, bizler unutmadık. Kimsenin unutmasına da unutturmasına da asla izin vermeyeceğiz. Arsızlar güçlü diye haklı olmayacak, katiller güçlü diye özgür olmayacak” ifadelerine yer verdi.

Gezi Parkı Davası’na ilişkin olarak da konuşan Meral Akşener, “Üzerinden 10 yıl geçse de yetmiyor. AKP, Gezi travmasını aşamıyor. Hala intikam almaya çalışıyorlar. Sakın bir aha birleşmeyin diyorlar. Ülkemizde ne yazık ki bir kez daha hukuk koltuklara hizmet etmiştir. Ne yazık ki vesayet bir kez daha toplumun üzerine çökmüştür” dedi.

"TÜRK OLMAKTAN GURUR DUYANLAR..."

Geçtiğimiz günlerde bir imamın “Sadece Suriyelinin cenazesi güzel kokuyordu” sözlerine yönelik de konuşan İYİ Parti Genel Başkanı “Haysiyetsizin biri çıkacak, rahat rahat; Hatay'da, depremde şehit olan vatandaşlarımızın, cesetlerinin koktuğunu, ama bir Suriyelinin, “naaşının”, mis gibi koktuğunu söyleyecek, öyle mi? Türk olmaktan gurur duyanlar, saldırılara hedef olacak” diye konuştu.

Meral Akşener Ankara’daki saldırı girişimine ilişkin emniyet güçlerini kutlarken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya ise teşekkür dileklerini iletti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber