İYİ Partili bir isim daha istifa etti: “Ne yaptınız partiye?”

İYİ Parti Kocaeli’de istifa haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. İzmitli Meral Akşener’in partisi Kocaeli’de kan kaybetmeye devam ediyor. İYİ Parti’nin Gebze’deki kurucu isimlerinden İbrahim Coşkun da partisinden istifa ettiğini açıkladı.

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük bir yapılan ve yenilenmeye giden İYİ Parti’de yaprak dökümü sürüyor. Daha önce Sinan Yıldız ve Ayla İlgün gibi kent siyasetinin önde gelen isimlerini kaybeden İYİ Parti’de, sular durulmuyor.

İBRAHİM COŞKUN DA BIRAKTI

İYİ Parti’nin kuruluş sürecinde Gebze’de önemli işlere imza atan İbrahim Coşkubn, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifa ettiğini açıkladı. E-devlet üzerinden siyasi parti üyeliğini sonlandırdığına dair ekran görüntüsü paylaşan Coşkun, istifasını şu sözlerle duyurdu:

"NE YAPTINIZ PARTİYE?"

‘Neden istifa eden arkadaşları arayıp veya yanlarına gidip ikna etmiyoruz? Giden gitsin diyenler siz onların yaptıklarının üçte birini yapmadınız, yapamadınız. İnsan gider dert dinler oturur hal hatır sorar ya. Bu parti böyle mi kuruldu? Ne cefalarla kuruldu. Adam selam vermekten yanımızdan geçmekten korkuyordu. Ya şimdi bizim partimize koşup geliyorlar. Çünkü ayırım grup yoktu. Ben beş senedir buradayım diyen yoktu. Ben buradayım diyenler ne yaptınız partiye? 2500 üstü üyemiz neden gitti araştırdınız mı? Hayır. Boşver gitsinle olmaz. Neyse İyi Partim bu zor günleri de aşacaktır inşallah. Kimseyi eleştirmedim. Şahid larla işim yok”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber