İyi Parti’nin iki belediye başkan adayı açıklanıyor

İyi Parti’de yarın önemli gün. Seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan İyi Parti yarın Kocaeli’deki iki ilçe belediye başkan adayını açıklayacak

İyi Parti’de yarın önemli bir gün olacak. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, grup toplantısında Kocaeli’deki iki ilçe belediye başkanını açıklayacak. Bunların ilki, adaylığı daha önceden belli olan isim, Karamürsel İlçe eski Başkanı Mehmet Baş. Mehmet Baş’ın İyi Parti’nin Karamürsel Belediye Başkan adayı olduğu duyurulacak.

TÜRKKAN KAZANDI

Genel Başkan Meral Akşener yarın partinin Gebze adayını da açıklayacak. O isim ise AK Parti’den İyi Parti’ye geçen Sadık Güvenç olacak. Öte yandan Gebze’de Sadık Güvenç’in açıklanması, İyi Parti’deki güçler savaşını Gebze’de Lütfü Türkkan’ın kazandığı şeklinde yorumlandı. Bilindiği gibi İyi Parti İl Başkanı Nusret Acur’un da Rotasızlar grubunda bulunan, partide İl Başkan Vekilliği görevi yapmış, Gebze Ticaret Odası üyesi, Gebze Mimarlar Odası eski Başkanlarından Özhan Öztürk de Gebze Belediye Başkan Adayı olmak istiyordu. Ancak kazanan Türkkan’ın desteklediği Sadık Güvenç oldu.

KÖRFEZ NE OLACAK?

Kuşkusuz İyi Parti’de en çok merak edilen ilçe ise Körfez. Çünkü Azmi Cihat Hatipoğlu, MHP’den istifa ederek İyi Parti’ye katıldı. Hatipoğlu’nu genel merkeze götüren isimlerden biri ise GİK üyesi Cumali Durmuş’tu. Körfez’de Türkkan’ın eski ilçe başkanı İbrahim Ömer Toyran’dan yana tavır koyduğu biliniyor. Ayrıca Körfez’de Doğukan Koyuncuoğlu ve Fırat Türker isimleri de aday adaylığını açıklamıştı. Bakalım partinin en güçlü olduğu ilçelerden biri olan Körfez’de neler yaşanacak?

MEHMET BAŞ

SADIK GÜVENÇ

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber