"Keşke Küçükkaya adaylıktan çekilmeseydi"

Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı ve CHP’nin ilimizdeki önemli isimlerinden Fikret Toker, Cumartesi günü gerçekleşecek il kongresi için "Keşke Küçükkaya adaylıktan çekilmeseydi" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Cumartesi günü il kongresi yapacak. Kongrede atanmış başkan Bülent Sarı'nın karşısına CHP İzmit İlçe eski Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya çıkmıştı. 12 ilçe başkanının bir araya gelerek Sarı'yı destekleme kararı almasının ardından Küçükkaya bugün adaylıktan çekildiğini açıkladı.

KARAR TEPKİLERE NEDEN OLDU

12 ilçe başkanının aldığı bu karar bazı isimler tarafından tepkiyle karşılandı. Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı, CHP'li Fikret Toker de bu isimlerden biri. Toker sosyal medyada yaptığı açıklamada, 'Küçükkaya keşke adaylıktan çekilmeseydi" diyerek Kocaeli'nin yerinde saydığını belirtti.

"HER ŞEY ÇOK GÜZELMİŞ"

İşte eski başkan Fikret Toker'in paylaşımı: "12 ilçe başkanı toplanmış ve il kongresi için karar almış, hayırlı olsun. Demek ki Kocaeli'nde her şey çok güzelmiş. Küçükkaya adaylıktan çekilmiş, keşke devam etse idi ama maalesef çekilmiş. Bakalım nasıl bir kongre olacak.

"HATIRLATMAK İSTEDİM..."

Rahmetli Ömer abinin, il kongresinde seçilecek oyu alamadığı çok kötü bir kongre yaşamıştık. Bir başka hatırlatma daha, Ferhan Şensoy sadece Darıca ilçe başkanının desteklediği kongrede, 11 ilçe başkanının desteklediği Cengiz Sarıbay'a karşı kongre kazanmış idi. Hatırlatmak istedim. Kocaeli yerinde saymaya devam.

"3 VEKİLİ SORGULAMAYA GEREK YOK"

13 vekillik Kocaeli'nde neden 3 vekil diye sorgulamak gerekmiyor, neden Büyükşehir için alternatif bile olamıyoruz demeye gerek bile yok, ilçelerde yokuz demeye gerek yok, var olan İzmit'i de kaybettirme azminde olanlar partide cirit atıyor bunlar hiç sorun değil.

'DİYET BORCU KUYRUĞU' BENZETMESİ

Yeni seçilen vekiller'de hiç müdahale etmiyor (!) maşallah sürece ve kendilerini listeye yazan ellere diyet borcu kuyruğuna girmişler. Eeee ne diyelim, Yaşamak ve görmek gerek, belki bu günlerde geçecek ama umutlar başka baharlara diyelim."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber