Kılıçdaroğlu’na bakarak söyledi: Büyükşehirin olmadığı başarı kabul edilemez

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı çalıştayda konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, “Bizim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin olmadığı bir başarı kabul edilemez” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Marmara Yerel Yönetimler Çalıştayı bugün Kartepe’de bulunan Dedeman Otel’de yapıldı. Marmara Bölgesi CHP’li yöneticilerinin tam kadro katıldığı toplantıya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu da geldi.

KOCAELİ GENEL MERKEZ GİBİ

Yerel seçimlerde yapılacak çalışmaların yol haritasının görüşüldüğü toplantıya ev sahibi Kocaeli Milletvekilleri Muhip Kanko, Özgür Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, İstanbul Milletvekili Turan Taşkın, Erdoğan Toprak, Gamze Akkuş İlgezdi, Gökhan Zeybek, Enis Berberoğlu, Türkan Elçi, İlhan Kesici. Oğuz Kaan Salıcı, Namık Tan, Özgür Karabat, Suat Özçağdaş, Yüksel Mansur Kılınç, Fethi Açıkel, Ali Gökçek, Engin Altay, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Subaşı, Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk, Nurhayat Altacakayısıoğlu, Orhan Sarıbal, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Milletvekili Ediz Ün, Ahmet Baran Yazgan, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün ve Nurten Yontar, Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Fahri Özkan, İzmit eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, il başkanları ve ilçe belediye başkanları katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR’İN OLMADIĞI BAŞARI KABUL EDİLEMEZ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı program açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında, “2019 yerel seçimlerinde 11 büyükşehirde elde ettiğimiz başarıyı 2024 yılında üzerine koyarak artıracağımıza inadımız tamdır. Bizim için Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin olmadığı bir başarı kabul edilemez. Çünkü Kocaeli emeğin kentidir. Kocaeli üretim, tarım ve turizm kentidir. Kocaeli sanayi başkentidir. Kocaeli geçmişinde CHP’nin yönettiği bir kent. 19 yıldır bu kenti mevcut iltifat yönetmektedir. Maalesef Kocaeli ileri gideceğine geriye gitmiştir. 2024 yılında en büyük başarıyı yakalayacağımız yerlerden bir tanesinin de Kocaeli olacağının altını önemle çizmek istiyorum. Kocaeli’yi tıpkı eski günlerdeki gibi Türkiye’nin üst sıralarına taşımak için tüm örgütümüzle mücadele edeceğimizi ve CHP bayrağını göndere çekeceğimizi bit kez daha ifade ediyor çalıştayımızın hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber