“Kocaelililerin ayağının altına alt yapı değil sel sularını serdiler”

Yoğun yağış nedeni ile Kocaeli’de meydana gelen su baskınları ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Bülent Sarı, 20 yıldır Büyükşehir’i uyardıklarını ifade etti

Önceki gün Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AFAD tarafından yapılan uyarıların ardından geçtiğimiz gün etkisini gösteren şiddetli yağmur, kısa süre içerisinde hayatı felç etti. Şehrin birçok noktasında su baskınları yaşanırken, yollar ve caddeler göle döndü. Deniz ve derelerin taşması neticesinde vatandaşlar yolda mahsur kaldı. Trafikte araçlar ilerlemekte zorlanırken, sürücüler de zor anlar yaşadı.

“ALTYAPI DEĞİL SEL SULARI SERİNDİ”

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu alt yapı sistemini eleştirdi. 20 yıldır Büyükşehir Belediyesi’ni alt yapı konusunda uyardıklarını belirten Sarı, “Meteoroloji dün uyardı, biz de 20 yıldır Kocaeli'yi yöneten iktidarı defalarca uyardık. Daha 1 ay önce yağışta sele teslim ettiniz dediğimizde binbir laf çevirenler yine Kocaelililerin ayağının altına alt yapı değil sel sularını serdi” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber