Köksal Şakar: Yeni zaferler için yola çıkacağız

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi Bağlarbaşı Spor salonunda büyük bir coşku ile gerçekleşiyor. Kongrede konuşan Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “Yeni zaferler için yola çıkacağız” dedi.

AK Parti Darıca 6. Olağan ilçe kongresi bugün Bağlarbaşı Spor Salonu’nda Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla düzenleniyor. Yerel seçimlerin ardından aday olmak için istifa eden ilçe başkanının yerine atanan Köksal Şakar aday gösterilmişti.

ÇİFT LİSTE HEYECANI

Şakar’ın karşısına aday olacağını açıklayan gençlik kolları eski ilçe başkanı Gökmen Hastürk kongrede heyecan yarattı. Kongrede 30 kişilik yönetim ve 62 kişilik il delegesinin belirlenecek. 400 seçilmiş ve 1 doğal delege olmak üzere 401 delege oy kullanacak.

DİVAN BAŞKANI GÖRÇEKER

Kongreye AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MKYK üyesi İlyas Şeker, Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin divan başkanlığını il koordinatörü Ekrem Görçeker yaptı.

ŞAKAR: YOLA ÇIKMA ZAMANI

Kongrede ilk olarak Darıca İlçe Başkanı ve adayı Köksal Şakar konuştu. Şakar yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “AK Parti olarak milli iradenin üzerinde hiçbir güç tanımadık. Attığımız her adımda milletimizin rızasını aldık. Bu felsefemizin bir ispatı olarak, sesine kulak verdiğimiz gönüllerine girdiğimiz vatandaşlarımız sayesinde gerçek belediyecilik yaptık. Ev, dernek, hasta ziyaretleri başta olmak üzere tüm ziyaretlerimize devam ediyoruz. 1 yıllık görev süresince üye sayımızı arttırdık. Önümüzdeki uzun dönemde de çok çalışacağız. Şimdi artık yeniden beraber yola çıkma zamanı. Sıkmadık el, girmedik kapı bırakmayacağız Yeni zaferler için yola çıkacağız. Teşkilatımızda emeği olan herkese, gizli kahramanlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Darıca Köksal Şakar Mustafa Şen
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber