Kurum'un adaylığı sonrasında İmamoğlu'ndan ilk paylaşım

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum olarak belirlendi. Kurum'un adaylığı bugün resmi olarak açıklanacak. Bu gelişmenin ardından İBB Başkan Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AKP’nin yerel seçimlerde İBB adaylığı için Murat Kurum’u belirlediği dün en çok konuşulan kulis bilgileri arasındaydı. Henüz resmi bir açıklama olmamasına karşın Kurum'un adaylığına kesin denecek seviyede inanılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şu anki başkanı Ekrem İMAMOĞLU bu duruma kayıtsız kalmayarak sosyal medya üzerniden konuya ilişkin ilk gönderisini yayınladı. Vatandaşlar tarafından gözler bugün yapılacak açıklamada.

SÖZLERİ DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Murat Kurum’un ekibi ile düzenlediği toplantıda yaptığı konuşma “16 milyon İstanbullu için..” sözleriyle başlamış ve sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

“Tüm ekibimizle, arkadaşlarımızla birlikte çıkacağız. 16 milyon İstanbullu için çıkacağız. Ve burada İstanbul’un bu karmaşasını, düzensizliğini, insanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için tüm ekibimizle, tüm arkadaşlarımızla ki uzun zamandır benimle beraber çalışıyorsunuz. İnşallah sokak sokak, mahalle mahalle…”

"YİNE YAPARIZ BU İŞİ"

Kurum’un adaylığı paylaşılan video ile artık neredeyse kesin gözüyle bakılırken gözler mevcut İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na çevrildi. İmamoğlu bugün sabah saatlerinde yaptığı paylaşımda “16 milyon hemşehrimle yine yaparız bu işi” başlığını kullandı ve göreve geldikten sonraki 5 yıl içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetleri videoda gösterdi.

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1743857721110098122?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber