Mehmet Enver Kandemir Seymen’e aday

Başiskele Seymen Mahallesi’nin sevilen ve tanınan sakinlerinden Mehmet Enver Kandemir muhtarlığa adaylığını koydu. "Ek iş olarak değil tek iş muhtarlık yapacağım’ diyen Kandemir'in azaları da belli oldu.

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerde vatandaşlar mahalle muhtarlarını da belirlemeye hazırlanıyor. Başiskele Seymen Mahallesi’nin sevilen ve tanınan sakinlerinden Mehmet Enver Kandemir muhtarlık için yola çıkan isimler arasında.

"EK İŞ OLARAK DEĞİL TEK İŞ OLARAK..."

İlçenin gelecek vadeden mahallelerinden olan Seymen Mahallesi’ne muhtar adaylığını koyan Kandemir, "Ek iş olarak değil tek iş muhtarlık yapacağım’ dedi. Enver Kandemir’in mahalle için birçok projesi bulunuyor.

"SEYMEN İÇİN OYLARINIZI İSTİYORUM"

Kandemir adaylığı ile ilgili, “Tecrübe ile hizmet ve daha güzel bir Seymen için oylarınızı istiyorum. Daha güzel bir Seymen için hazırda bulunan birçok projem bulunuyor bunları hizmete başlar başlamaz yerine getirmek için çalışacağım.

" 7/24 GÖREV BAŞINDA OLACAĞIM"

Siz komşularımın desteğini alarak tecrübem ile birleştirip bütün imkanları seferber ederek mahallemizi daha yaşanılır bir yer yapıp üretken fikirleri ve projeleri de değerlendirmeye alıp gücümüzü birleştirerek seymeni el birliği ile daha güzel bir konuma taşımak niyetindeyim. Her an ulaşılabilen bir muhtar olup 7/24 telefonlara bakıp görevin başında olacağım Bunun dışında muhtarlık sitesi öneri ve şikayet için aktif olacaktır mahallemizin sorunları ve yapılan hizmetler burada paylaşılacaktır. Siz komşularımız ile birlikte komşuluk bağlarının dostlukların kuvvetlenmesi adına geziler düzenlenecek ve mahallemizin sahilinde her sene düzenlemeyi planladığımız bir panayır bir Şölen aktif hale getireceğiz Böylece Seymen Kocaeli'nde herkesin ilgisini taşıyan bir mahalle olacak değeri yükselecektir" dedi.

PROJESİNİ AÇIKLADI

Projelerini de sıralayan muhtar adayı Mehmet Enver Kandemir , “Birçok projemde broşüründe açıklamış bulunmaktayım özellikle yeni muhtarlık binamızda oluşturacağım alan el değil veren el ol kampanyası ile ihtiyaç sahiplerine birçok hizmeti ulaştıracağım" dedi.

MUHTAR ADAYI MEHMET ENVER KANDEMİR'İN AZALARI

OSMAN ACAR

HÜSEYİN ÖZMEN

HALİL ABAY

ZAFER KOTAN

HAKAN GÜNAYDIN

REŞAT KOCATÜRK

ABDULLAH DOĞAN

AYŞE UZUN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber