Mehmet Uzun, İzmit için adaylık başvurusunda bulundu

Gölcük Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Mehmet Uzun bugün İzmit Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulundu.

Yerel seçime az bir zaman kala siyasi partilerde de adaylık süreci başladı. AK Parti’de de 9 Kasım tarihinde başlayan adaylık başvuru sürecinde bugün son gün. Adaylık başvuru sürecinde bugün Gölcük Belediye Başkanlığı Yardımcılığından istifa eden Mehmet Uzun AK Parti İzmit İlçe binasına gelerek adaylık belgelerini AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar’a teslim etti.

“İZMİT’İ KAZANACAĞIZ”

Uzun’un adaylık başvurusunda konuşma yapan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Halil Dokuzlar, “AK Parti İzmit İlçe Belediye Başkan aday adaylığı programına hoş geldiniz. Hepinizin de bildiği gibi 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler olacak. Tabii ki İzmit ilçemizde de yerel seçim olacağı için biz de aday adaylarımızı kabule başladık. Kıymetli kardeşimiz daha önce teşkilatlarımızda görev yapmış Mehmet Uzun beyefendi İzmit Belediyesi Başkan aday adaylığı için ‘Ben de varım, ben de neferim, bu görevi yapmaya talibim’ diyerek evraklarını hazırlamış ve bize sunmuştur. Aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. İzmit bizim olacak” şeklinde konuştu.

“İZMİT İÇİN MÜCADELE VERECEĞİM”

Uzun adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamasında, “Kocaeli AK Parti teşkilatları kuruluşunda görev aldım. Gerek teşkilatımız gerekse belediye başkanlarımızın teveccühü ile farklı alanlarda görev yaptım. Görevlerimizin hepsini alnımızın akıyla sonuçlandırdık. Davanın ferdi, teşkilatın evladı olarak aranızdayım. Kentimiz, şehrimiz, İzmit’imiz, yaşadığımız büyüdüğümüz yer için mücadele vereceğiz. İzmit için aidiyetimiz, sorumluluğumuz, heyecanımız hep yüksek olmuştur. Bu bilinçle teşkilatım ‘Bugün burada bu yüke kim omuz verecek?’ dediğinde gerek siyasi geçmişim gerek eğitim hayatım gerekse aldığım görevlerle kurumu, şehri tanıyan teşkilatıyla çalışan bir kardeşiniz olarak ben de varım diyorum. Rabbim yolumuzu kolay kılsın” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber