Mete Bilgin partisine yüklendi: Demek ki neymiş...

AK Parti Körfez Meclis üyesi Mete Bilgin yerel seçimlerin ardından açıklamada bulundu. Bilgin açıklamasında partisinde yüklenerek, "Demek ki neymiş, kin ve kibirle yapılan siyasetin sonu fecaatmiş..." ifadelerine yer verdi.

AK Parti Körfez Meclis üyesi Mete Bilgin yerel seçimlerin tamamlanması sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada partisini yüklendi. Mete Bilgin; "Demek ki neymiş, kin ve kibirle yapılan siyasetin sonu fecaatmiş… Demek ki neymiş, istişare önemliymiş, ben her şeyi bilirim diğerinin fikrine ihtiyacım yok demek çok büyük yanlışlara götürürmüş…" sözlerini kullandı.

"DAVA ADAMI OLMAK ÖNEMLİYMİŞ"

AK Parti Körfez Meclis üyesi Mete Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Demek ki neymiş, kin ve kibirle yapılan siyasetin sonu fecaatmiş… Demek ki neymiş, istişare önemliymiş, ben her şeyi bilirim diğerinin fikrine ihtiyacım yok demek çok büyük yanlışlara götürürmüş… Demek ki neymiş, liyakat önemliymiş, meziyet önemliymiş, tecrübe önemliymiş… Demek ki neymiş, gerçekleri yüzünüze karşı çekinmeden söyleyebilen, omurgalı insanlara kulak kabartmak gerekiyormuş, onları düşman olarak değil gerçek dost olduklarını idrak edebilmekmiş,( nihayetinde dost acı söylermiş)… Demek ki neymiş, hak, hukuk, adalet önemliymiş. Samimiyet, doğruluk, dürüstlük önemliymiş, Vicdanını kaybetmemek önemliymiş, sözde değil özde dava adamı olmak önemliymiş, kul hakkı önemliymiş…." dedi.

"HESAP LÜTFEN..."

Bilgin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın devamında ise, "Demek ki neymiş emeğe saygı duymak gerekiyormuş… Demek ki neymiş, Reisin kayığına biniyorsan eğer reisin şu sözüne kulak vermek gerekiyormuş. (Ben halkın üstünde bir güç tanımadım. Halka rağmen halkın aleyhinde bir şey yapılamaz.) Sonuç olarak, artık hesap zamanı gelmiştir. Restauranta gidildi, yemekler yenildi, içecekler içildi, ve şimdi kalkma zamanı geldi. Yalnız tek sorun var. Hesabı kim ödeyecek… Garsona şu sözü kim söyleyecek... Hesap lütfen…" sözlerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber