MHP Kocaeli siyaseti bu fotoğrafı konuşuyor: Bahçeli kapıda karşıladı

MHP Kocaeli siyasetinin konuştuğu fotoğraf: Daha önce il başkanlığı için adı geçen isimlerden Tuncay Batı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin yakinen tanıdığı Ali Balkan Temel ile birlikte Genel Merkeze gitti

MHP Kocaeli siyasetin son günlerde çok hareketli. Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı’nın MHP’den istifa etmesinin ardından gelişen süreç, MHP’de yeni güç dengeleri oluşturacak gibi görünüyor. Son günlerde patlak veren, istifası alınan Metin Ceylan krizinin de nereye varacağı parti içinde merak edilirken, dün son derece dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti.

TÜRKEŞ’İN YOL ARKADAŞLARINDAN

MHP’nin eski il yöneticilerinden, Yunus Emre Kurt’un göreve atandığı süreçte ismi il başkanlığı adayları arasında geçen Tuncay Batı, dün MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in yol arkadaşlarından Ali Balkan Temel ile birlikte Genel Merkezi ziyaret etti.

BAHÇELİ KAPIDA KARŞILADI

Bu ziyarette son derece dikkat çeken bir detay da yaşandı. Ali Balkan Temel’in rahatsızlığı nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Temel’i makama çıkartmadı ve MHP Genel Merkezinin önünde karşıladı. Burada MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ali Balkan Temel ve Tuncay Batı bir fotoğraf verdi. Daha sonra fotoğraf karesindeki isimlerin bir süre boyunca sohbet ettiği öğrenildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber