MHP’li meclis üyesi böyle veda etti: Kendinize değil, ilçeye çalışın

Körfez Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ertam Peker, meclis üyeliğine veda paylaşımı yaptı. Peker yaptığı açıklamada, “Körfez’i sevmeye, Körfez için mücadele etmeye devam edeceğim” dedi.

Yerel seçimlere 6 ay kala Körfez Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ertam Peker veda paylaşımı yaptı. Peker paylaşımında ‘Kendiniz için değil, Körfez için çalışın” sözlerine yer verdi.

“HİÇ BEKLENTİM OLMADAN…”

Görevi boyunca ilçeye hiçbir hainlik yapmadığını söyleyen MHP’li Ertam Peker, bundan sonra hiçbir beklenti içinde olmayacağının da altını çizdi. İşte Peker’in veda paylaşımı: “Evet 4,5 yıl geride kaldı. Yerel seçimler yaklaştı. Bizlere vatandaşlar Körfez’de görev verdi. Bizleri taçlandırdı. Ben bu süre zarfında hiç ama hiçbir beklentim olmadan görev sürecinin sonu gelene kadar Körfezle ilgili sorunları dile getirdim.

“EN SADIK DOSTLARIMIZLA KARŞI KARŞIYA GELDİK”

Kalan kısa sürede de getireceğim. Körfez bize yıllarca ekmek verdi. Biz de ekmek kavgamızın olduğu ilçeye hizmet etme adına zaman zaman en sadık dostlarımızla karşı karşıya geldik. Ama hiç hainlik yapmadık. Karşısında olduk. Hiç satmadık. Duruşumuzdan taviz vermedik. Süreç sona eriyor bundan sonra şahsım olarak hiç bir beklenti içinde olmayacağım. Ama Körfez’i sevmeye ve Körfez için mücadeleye devam edeceğim.

“BANA GÖNÜL KOYMAYIN”

Bazen vatandaştan gelen talepleri yerine getirememiş olabiliriz. İnanın gücüm yetmemiştir. Sizden gelen taleplere hiç kulak tıkamadım. Bu sebepten dolayı bana gönül koymayın. Bundan sonraki dönemde de Körfez’i yönetecek, yani seçilecek belediye başkanı ve meclis üyesi arkadaşlara başarılar diliyorum. Benden size tavsiye kendinize değil Körfez’imize çalışın.”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber