Müsavat Dervişoğlu Akşener-Erdoğan görüşmesini yorumladı: Saraylar bize göre değildir!

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu grup toplantısında Erdoğan-Akşener yakınlaşmasına dair konuştu. Dervişoğlu, “İYİ Parti milletin eseridir ve öyle devam edecektir. Yani demek istiyorum ki tıpkı dün olduğu gibi bugün de Saraylar bize göre hiç değildir. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etmesi sonrasında İYİ Parti cephesinden üst üste açıklama gelmeye devam ediyor. Parti grup toplantısında konuşan Müsavat Dervişoğlu İYİ Parti'nin şahıslardan büyük olduğunu şu sözlerle ifade etti:

"Biz millet adına yanlışlığa itiraz edenleriz. Bu yoldan dönemeyiz. Herkes iyi bilmelidir ki milletin merkezi olarak kurulan bu kutlu çatının sahibi, şahıslar değil doğrudan doğruya millettir.

ÖKSÜZ TÜRKLÜK VURGUSU

İYİ Parti milletin eseridir ve öyle devam edecektir. Yani demek istiyorum ki tıpkı dün olduğu gibi bugün de Saraylar bize göre hiç değildir. Saraylarda süremem dağlarda sürdüğümü. Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü!"

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber