Mustafa Kocaman’dan muhalefete samimi sitem: Gelirlerde birlikteyiz ama giderlerde değiliz öyle mi?

Kartepe Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısının 2’inci birleşimi bugün gerçekleştirildi. Bütçe tasarısı maddeleri oylanırken muhalefeti gülümseyerek eleştiren Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Gelirlerde birlikteyiz ama giderlerde değiliz öyle mi? dedi.

Kartepe Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci birleşimi Kartepe Belediyesi Meclis Salonu’nda Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, başkanlığında yapıldı. Meclis toplantısında üç gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

KOCAMAN’IN SAMİMİ SİTEMİ

Toplantı esnasında bütçe giderleri oylanırken Kartepe Belediyesi Meclis’inde muhalefette yer alan Cumhuriyet Halk Partisi grubunun belediye giderleri oylanırken red, gelirler oylanırken kabul oyu vermesi üzerine konuşan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın sözleri toplantıya damgasını vurdu. Gülümseyerek söze başlayan Kocaman, “Gelirlerde birlikteyiz ama giderlerde değiliz öylemi? Halbuki bizim aramızda bir hukuk sorunu yok. En azından ‘Sosyal Hizmetler’ bütçesi giderleri oylanırken kabul verebilirdiniz. Bazen üzülüyorum ama yine de emeklerinize çok ederim” dedi.

2025 BÜTÇESİ ONAYLANDI

Meclis gündeminde yer alan 2025-2029 Stratejik Planı, 2025 mali yılı performans programı ve 2025 mali yılı bütçesi oy çokluğu ile kabul edildi. Kartepe Belediyesi’nin 2025 yılı bütçesi 1 Milyar 662 Milyon TL olarak belirlendi.

SIRADAKİ TOPLANTI

Kartepe Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 05 Kasım 2024 Salı günü saat 10.00’da yapılması oy birliği ile kabul edildi.

Mustafa Kocaman Kartepe Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber