Mustafa Sarıgül Amerika’dan selam gönderdi: Kocaelilileri çok seviyorum

İsmi CHP’nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için geçen CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Nokta Gazetesine konuştu.

CHP Erzincan Milletvekili, Türk siyasetinin renkli isimlerinden Mustafa Sarıgül, Kocaeli siyasetinin gündemi. Birkaç gündür Mustafa Sarıgül’e Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adaylığı teklif edileceği CHP kulislerinde yüksek sesle konuşuluyor. İl Başkanı Bülent Sarı’nın Sarıgül’e CHP’den Kocaeli adayı olması için teklif götüreceği iddia ediliyor.

NOKTA GAZETESİNE KONUŞTU

Kocaeli siyasetinin gündemi olan CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün kentimizle ciddi bağlantıları da bulunuyor. 2014 yerel seçimlerinde de dönemin İzmit Belediye Başkan adayı Sefa Sirmen’e destek vermek için Kocaeli’de bir program tertipleyen Mustafa Sarıgül, hakkındaki adaylık iddialarıyla ilgili Nokta Gazetesine açıklama yaptı.

AMERİKA’DAN SELAM GÖNDERDİ

Şu an itibarı ile Amerika’da bulunan, Amerika’daki yerel saat ile gece yarısı saat 02:30’da gazetemize açıklama yapan Mustafa Sarıgül, Kocaeli’ye sıcak mesajlar gönderdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı gündemiyle ilgili soru yönelttiğimiz Mustafa Sarıgül samimi cevaplar verdi ve adaylığa yeşil ışık yaktı.

KOCAELİLİLERİ ÇOK SEVİYORUM

CHP’nin Kocaeli’deki gündem ismi Mustafa Sarıgül Nokta Gazetesine yaptığı açıklamada, “Ben Kocaeli’yi çok seviyorum. Amerika ziyaretimin sonrasında Kocaeli’ye bir ziyaret yapacağım. Ben Kocaeli’de AK Partili, MHP’li, CHP’li, İyi Partili ayırt etmeden herkesi çok seviyorum. Gerekli açıklamaları önümüzdeki günlerdeki ziyaretimizde de sizlerle paylaşacağız. Tüm Kocaelili kardeşlerime selam gönderiyorum” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber