Mustafa Şen: İç kaleyi güçlü tutmamız lazım

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi Bağlarbaşı Spor salonunda büyük bir coşku ile gerçekleşiyor. Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, “İç kaleyi güçlü tutmamız lazım” dedi.

AK Parti Darıca 6. Olağan ilçe kongresi bugün Bağlarbaşı Spor Salonu’nda Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen’in katılımıyla düzenleniyor. Yerel seçimlerin ardından aday olmak için istifa eden ilçe başkanının yerine atanan Köksal Şakar aday gösterilmişti.

ÇİFT LİSTE HEYECANI

Şakar’ın karşısına aday olacağını açıklayan gençlik kolları eski ilçe başkanı Gökmen Hastürk kongrede heyecan yaratttı. Kongrede 30 kişilik yönetim ve 62 kişilik il delegesinin belirlenek. 400 seçilmiş ve 1 doğal delege olmak üzere 401 delege oy kullanacak.

DİVAN BAŞKANI GÖRÇEKER

Kongreye AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cemil Yaman, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Veysel Tipioğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, MKYK üyesi İlyas Şeker, Davut Coşkun Şiviloğlu, İl Başkanı Şahin Talus ve çok sayıda partili katıldı. Kongrenin divan başkanlığını il koordinatörü Ekrem Görçeker yaptı.

“ÇOK İLERİYİ GÖRMEK LAZIM”

Kürsüye çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, gençlerle birlikte ‘Bir şarkısın sen’ şarkısını söyledi. Şen, Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere koro eğitiminin verilmesi gerektiğini söyledi. Mustafa Şen yaptığı açıklamada, “Kardeşliğimizi pekiştirelim, dayanışmayı arttıralım. Birlikteliğimizi bozmayalım. İç kaleyi güçlü tutmamız lazım. Teşkilatın güçlü tutulması lazım. Adap, usul ve erkana uyacağız. Kongre dayanışma, şehrin disiplinidir. Etrafımız ateş çemberi. Kuzeyimizde, güneyimizde savaş var. Orda ne işiniz var diyorlar. Asıl soru ‘Senin Türkiye’de ne işin var?’ Git efendilerinin kümesine. Çok ileriyi görmek lazım. Bize bir şey olmaz demeyin. Yarın bir füzenin yurdumuza düşmeyeceğinin bir garantisi yok” dedi.

AK Parti Darıca Mustafa Şen Köksal Şakar
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber