Mutlu'dan, Erbakan'a yanıt geldi! “İktidara teslim oldunuz”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın, Kocaeli ziyaretleri sonrasında yapmış olduğu basın açıklamasında “ Tabela partisi” göndermesinde bulunduğu Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu'dan yanıt gecikmedi. Mutlu sosyal medyadan verdiği yanıtta “İktidara teslim oldunuz” ifadelerini kullandı.

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Pazartesi günü Kocaeli''ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kendilerine verilen oy için Kocaelilere teşekkür eden Erbakan, akşam saatlerinde Maide Restaurant'ta basın açıklaması gerçekleştirdi. Yapmış olduğu açıklamada Saadet Partisine 'Tabela Partisi' göndermesinde bulunan Erbakan'a, yanıt SP İl Başkanı Zafer Mutlu'dan geldi.

BİZE TABELA PARTİSİ DEMİŞ

Mutlu sosyal medya hesabından şu ifadeler ile Erbakan'a cevap verdi. “Babasının mücadelesine en büyük darbeyi vuranların kanatları altına girerek siyaseten varolmaya çalışanlar şimdi kalkmış bize tabela partisi demiş…Biz bir ittifakın içindeysek orada öncelikle ilke pazarlığı yaparız ve bunu da kamuoyuna madde madde açıklarız ( ki 2 bin küsur madde açıklanmıştır)..

BİR HAFTALIK PAZARLIKTA İKTİDARA TESLİM OLDUNUZ

Bu ilke siyaseti oluşumu için tam 1,5 yıllık emek var ve kelime kelime oluşturulmuş bir deklarasyon var..Siz hangi ilkelerle ittifak yaptınız, muhalefet ettiğiniz hangi uygulamalar değişecek de son bir haftalık pazarlıkla iktidara teslim oldunuz..İktidarın uygulamalarından memnun olmayan seçmenlerimizin millet ittifakına gelmemesi için Ak parti tarafından oluşturulan tampon bölge planı için kullanılanlar bize ilkeden bahsedemezler…”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber