Nurettin Bulut’tan Nokta Gazetesi’ne açıklama: Memleketimize yeni bir umut olacağız!

Yavuz Ağıralioğlu’nun yeni kuracağı partinin Kocaeli il başkanı olarak geçtiğimiz gün açıklanan Nurettin Bulut, Nokta Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. Bulut, “Memleketimize yeni bir umut olacağız” dedi.

İYİ Parti’den istifa ederek yeni bir parti kurma hazırlığında olan Yavuz Ağıralioğlu’nun partisinde Kocaeli İl Başkanı geçtiğimiz gün belli oldu. Kocaeli’nin tanınan isimlerden olan ve Kocaeli İl Başkanlığı görevini üstlenecek olan Nurettin Bulut, Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Söz konusu açıklamasında 28 Ekim’de gerçekleşecek olan programa dikkat çeken Bulut şu ifadelere yer verdi:

“MEMLEKETİMİZE YENİ BİR UMUT”

“Memleketimize ve milletimize hayırlı olsun. Memleketimize yeni bir umut olacağız. Teşkilatlarımızı, il yönetimini ve arkasından ilçeleri kuracağız. Belirli bir süre sonra partiler kongre yapmak zorunda. Bizler de kongremizi yapacağız.

“BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİ”

Görev daha dün yeni tebliğ edildi. Bu hafta sonu arkadaşlar ile toplanacağız. Yavaş yavaş startımızı vereceğiz. Buradan bütün halkımıza da sesleniyorum. 28 Ekim’de kuruluş dilekçemizin başvurusunu yapacağız. Bütün halkımız davetli.”

Nurettin Bulut Yavuz Ağıralioğlu İYİ Parti
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber