O ilde flaş olay: CHP'den iki defa istifa etti!

Yerel seçimlere kısa bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi'nde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. CHP'den istifa etmek isteyen bir kişi, yeniden üye yapıldığını gördü. Konuyu mahkemeye taşıdı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere bir süre kala CHP üyesi olan bir kişi partisinden istifa etti fakat yeniden üye yapıldığını görünce, bir kez daha istifa ederek konuyu mahkemeye taşıdı.

Bekili'de yaşanan olayda CHP Belediye Meclis Üyesi adayı olan Asilzade, belediye meclis üyesi listesine tepki göstererek partiden istifa edip başka bir partiye katılmak istedi. CHP'de yaşanan gelişmenin ardından Bekili İlçe Başkanlığı tarafından tekrar üye yapıldığını öğrenen Asilzade, yeniden istifa ederek olayı yargıya taşıdı.

AÇIKLAMA YAPTI

Çağatay Çağrı Asilzade yaptığı açıklamada; "Bilindiği üzere yaklaşık 2 hafta önce çıkarcı, liyakatten uzak, vizyonsuz ve misyonsuz anlayışa karşı çıkarak CHP’den istifa ettim. İstifam sonrası Türkiye İşçi Partisi’ni destekleyeceğimizi ifade etmiştim. CHP'den istifam sonrasında; habersizce, hiçbir onayım ve müracaatım olmaksızın yeniden CHP'ye üye kaydedildiğimi görmüş bulunmaktayız" dedi.

"HAYATIM BOYUNCA GURUR OLARAK TAŞIYACAĞIM"

CHP'den 2 hafta içerisinde 2 defa istifa etmeyi hayatı boyunca bir gurur vesikası olarak taşıyacağını söyleyen Asilzade; "CHP'nin kendine yakışan düşük oyunlarını halkımızın kıymetli takdirlerine sunuyoruz. Konu hakkında adli mercilere gerekli müracaatlar yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

"NEDEN YAPTIKLARINI BİLİYORUZ"

Çağatay Çağrı Asilzade açıklamasının devamında; "Bunu neden yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Şunu bilsinler ki korktuklarında da haklılar, çünkü kaybedecekler. Belediyeyi temsil kabiliyeti olmayan bu zihniyete geçit vermeyeceğiz. Bizler duranlardan, yerinde sayanlardan, ilerleme kat edemeyenlerden olmayacağız. Daima umutla ilerleyen, geleceği; emekle, alın teriyle, insan hak ve hürriyetlerini savunarak kuranlardan olacağız” sözlerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber