O isim Belsa'yı İlker Kazan'a verdi!

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Murat Örnek, yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Örnek, İzmit Belediye Başkan Adayı olarak mevcut MHP Meclis Üyesi İlker Kazan'ı görmek istediğini ifade etti.

Yerel seçimin yaklaşmasıyla birlikte, Cumhur İttifakı ortağı MHP'de de hareketlilik göze çarpıyor. 31 Mart 2019 seçimlerinde Kocaeli'de hiçbir belediyeye aday göstermeyen MHP, bu kez belediye yönetimine de katılmak istiyor.

MHP BAŞKANLIK ÖNERİSİ

MHP İzmit İlçe eski Yöneticisi Murat Örnek, daha önce belediye görevi verilmeyen MHP'ye başkanlık önerisinde bulundu. Örnek'in bu teklifi, MHP içerisinden olumlu tepkiler aldı.

İLKER KAZAN BAŞKANLIĞA

İzmit Belediyesi'nin tecrübeli meclis üyelerinden İlker Kazan'ı İzmit Belediye Başkanı olarak görmek istediğini dile getiren Örnek, yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi:

“Hiç lafı gevelemeye gerek yok. Herkes herkesi bir yerlerde konumlandırıp görmek istiyor. Dürüst, çalışkan, aktif ve her daim atılgan, İzmit Belediyesi Meclisi tarihinde, tek başına bir ordu ve tek başına en fazla soru önergesi vermiş meclis üyesi. MHP İzmit Belediyesi meclis üyesi dava ve yol arkadaşım Sayın İlker Kazan’ı, 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı İzmit Belediyesi başkan adayı olarak görmek istiyorum. Hem Kazan İzmitli, hem Kazan her yerde...”


SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber