Ölmez aday olacak mı? “Adaylık düşüncemi ilettim”

Yerel seçimlerde Kandıra Belediye Başkan aday adayı olup olmayacağı konu ile ilgili Nokta Gazetesine konuşan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, adaylık düşüncesini İl Başkanı Talus’a ilettiğini ifade etti

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi parti teşkilatlarında hareketlilik başladı. Geçtiğimiz hafta AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, AK Parti İlçe Başkanları ile SEKA Park otelde bir araya geldi. Yerel seçimlerin görüşüldüğü toplantıda İl Başkanı Talus’un ilçe başkanlarına adaylık düşüncelerini sorduğu iddia edildi. Aynı zamanda iddialar arasında istifa etme eğilimde olan isimler arasında AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’in de olduğu iddia edildi.

“ADAYLIK DÜŞÜNCEM VARDI”

Konu ile ilgili Nokta Gazetesine konuşan AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez vakti geldiğinde açıklama yapılacağını belirterek adaylık düşüncesini İl Başkanı Talus’a ilettiğini ifade etti. Ölmez açıklamasında, “Şimdi il başkanımız kendi uhdesinde olan bir görüşme yaptı bizlerle. Bir değerlendirme yapacak Genel Merkez ile. İçeriği konusunda onun uhdesinde olan bir toplantıyı özelden konuşmam doğru olmaz. Kendisi görüşmelerini yaptıktan sonra bilgilendirme yapacak. Ondan sonra bilgilendirme de yaparım açıklama da yaparım. Adaylık düşüncem vardı onu ilettim. Zamanı vakti geldiğinde biz açıklamamızı yaparız” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber