Özgür Yılmaz: Gölcük’te yüzde 41 ile seçimi alacağım

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Programda konuşan Yılmaz, “Gölcük’te yüzde 41 ile seçimi alacağım”

31 mart yerel seçimlerine 3 gün kala Nokta TV birbirinden değerli misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Kocaeli’nin en çok seyredilen programlarından ‘Seçime Doğru’ programının konuğu oldu.

SORULARI CEVAPLADI

Ebru Şimşek’in sorularını cevaplayan Yılmaz, Gölcüklülerin eski Gölcüğü özlediğini belirterek Gölcük’ü alacağı oy oranını açıkladı. İşte Yılmaz’ın konuşmalarından satır başları:

“EKİBİME ÇOK GÜVENİYORUM”

“Gölcük’te ibre tamamen bizden yana. Yola çıktığımız zaman ekibime çok güvendim ve güveniyorum. Kaybedeceğim bir seçime girdiğimi hiç düşünmedim. Rakamları inceledik. Diğer siyasi partilerinde çok değerli adayları var. Aday olduğum zaman çok iddialıydım. Bu kent beni tanıyor, seviyor.

“KARŞI TARAFIN HUZURU KAÇIYOR”

Her geçen gün gelen anket sonuçları karşı tarafın huzurunu kaçırıyor. Son 3 günümüzü de vatandaşlarımız ile birlikte geçireceğiz. Gölcük’te yüzde 41 ile seçimi alacağım.

“GÖLCÜK BELEDİYESİ AÇIKLASIN”

Seçildiğim ilk gün belediyenin girişine ‘Adalet, şeffaflık ve liyakat’ yazacak. Biz kimseyi işten atmayız. Ama Gölcük belediyesi şunu açıklasın: Son 16 ayda Gölcük Belediyesi iştiraki ile birlikte belediyeye kaç personel aldı, nerden, kimleri aldı?

“PERSONELE İYİLEŞTİRMELER YAPACAĞIZ”

Biz personelimize yukardan bakmayacağız. Bizim işçilerimiz belediyede çalışırken huzurlu ve mutlu olacaklar. Göreve geldiğimiz zaman hakkıyla çalışan, görevini iyi yapan hiçbir personele dokunmayacağız. Sözleşmeyi bekletmeden personelimize iyileştirmeler yapacağız.

“İŞİM GÜCÜM GÖLCÜK OLDU”

Birçok değerli adayımız var. Kocaeli’deki geçmişteki yıldızı yeniden parlatacağız. Bunu ilçelerimiz ve büyükşehir ile yapacağız. Ben 60 gündür Gölcük’ün dışına dahi çıkmıyorum. İşim gücüm Gölcük oldu.

“GEÇMİŞE HASRET DUYUYORUZ”

47 yıldır Gölcük sosyal demokrat anlayış ile yönetilmiyor. Geçmişe hasret duyuyoruz. Buradan seçmene sesleniyorum: Kimseyi ayrıştırmadan Gölcük ittifakını sağlayıp, kentte 1 günde her şeyin değiştiğini gösterelim.”

YAYININ TAMAMINI İZLEMEK İSTERSENİZ:

https://www.youtube.com/watch?v=5Ygz5lMtnUY

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber