Özlü rakiplerine seslendi! “Boş boş konuşuyor”

Düzenlediği proje lansmanında projelerini anlatan Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, yaptığı konuşmada muhalefete yüklenerek herkes boş boş konuşuyor dedi.

Yerel seçimlere bir aydan kısa bir süre kaldı. Seçim sayacı ilerledikçe adaylar saha çalışmalarına devam ederken projelerini de açıklamaya başladı. Başiskele Belediyesi AK Parti Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü bugün Türkiye Yüzyılı Gençlik Merkezi’nde düzenlediği etkinlikte projelerini anlattı. Proje lansmanına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyeleri İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, BBP İl Koordinatörü Metehan Küpçü, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, İlçe Başkanları ve partililer katıldı.

“YENİ BİR BAŞLANGIÇ İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Başiskele bizim için hayat ve yaşanacak en güzel yer diyerek konuşmasına başlayan Yasin Özlü, “Bu şehre, bu güzel şehrin insanlarında layık olmak için çalıştım. Yollar açtık yollarımızı açık tuttuk. Kadınlara, erkeklere bu şehirde nefes alan herkese hizmet ettik. Şehrimizin cazibesi ile birlikte nufüsü da büyüdü. Daha gelişmiş daha güzel bir Başiskele’de yaşıyoruz. Taş üstüne taş, hizmet üzerine hizmet ürettik. Yönetim anlayışımız oturdu, filomuz daha güçlü. Belediyeki arkadaşlarımız liyakatli. Kayırmadan hizmet etmeye çalışıyoruz. Yeni bir başlangıç için yola çıktık. Başiskele’ye verdiğimiz güzel işleri geliştirerek yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“365 GÜN ÇALIŞMAK BORCUMUZDUR”

Hizmet ve eserlerimize yenilerini ekleyeceğiz diyen Özlü, “En güzeli millete hizmet. Çok sayıda proje hazırladık. Başiskele’nin nerede neye ihtiyacı olursa yeniden yola çıkıyoruz. Bu yolda yalnız yürümedik yalnız yürümeyeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz, Bakanlıklarımız aynı vizyon ile yanımızda. Başarmak için 365 gün çalışmak bu millete borcumuzdur. Yeni projelerimiz Başiskele’mize hayırlı olsun” dedi.

“BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR”

Geçmiş dönemde de beyanname sunum yaptık diyen Özlü, “Verdiğimiz sözün yüzde 92’sini gerçekleştirdik. Yaptığımız sosyal tesisler, bulunduğumuz salon ve bir çok eser beyannamemizde yoktu. Beyan ve hedef ortaya koyuyoruz. Biz vaat değil proje sunuyoruz. Bazılarını biz yapacağız, bazılarını büyükşehir belediyesi yapacak bazılarını kamu kurum ve kuruluşları yapacak. Herkes boş boş konuşuyoruz biz proje konuşuyoruz” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber