Saadet Partili isim belediye aday adayı oldu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere az bir zaman kalmasına rağmen siyasi partilerdeki aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Derince'de mali müşavirlik yapan Cuma Ayaz Saadeet Partisi'nden Derince Belediyesi'ne adaylık başvurusunda bulundu.

Türkiye'de gözler 31 Mart'ta yapılacak yerel seçime çevrilmeye başladı. Siyasi partiler bir yandan adaylarını duyurmaya başlarken, diğer taraftan da aday adaylığı başvurularını kabul ediyor. Saadet Partisi'nin Derince İlçe Başkan Yardımcısı Cuma Ayvaz Derince Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Cuma Ayvaz başvurusu için gerekli evrakları İlçe Başkanı Latif Gökhan Durmuş'a teslim ederken; "Millî görüşün değerleriyle donatılmış, doğru ve adil yönetim anlayışıyla Derince’yi en iyi biz yönetiriz. Hedefimiz, örnek bir belediyecilik sergileyerek tüm Türkiye’ye hizmetin nasıl yapılacağını göstermek" dedi.

CUMA AYVAZ KİMDİR?

1979 yılında Gümüşhane'de doğdu. 1993 yılında Kocaeli'ye yerleşirken, İzmit Ticaret Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirmesinin ardından Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfında dört yıl yöneticilik yaptı. 14 yıldır Derince’de Mali Müşavirlik yapan Ayvaz, geçmiş dönemlerde ise meclis üyesi adaylığı ve milletvekili aday adaylıklarında bulundu. Evli ve 3 çocuk babası.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber