Saadet Partisi'nin Karamürsel adayı belli oldu!

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere az bir zaman kalırken siyasi partiler adaylarını açıklamaya devam ederken, Kocaeli'de bir ilçenin daha adayı belli oldu ve Saadet Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adaylığına Murat Akbaba'yı açıkladı.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde siyasi partilerde çalışmalar devam ediyor. Siyasi partilerin değerlendirmeleri kapsamında açıklanan adaylara Saadet Partisi'nden Murat Akbaba da eklendi ve Karamürsel'e adaylığı duyuruldu.

"BİZ BURAYA İNANÇLI İNSANLARLA GELDİK"

Saadet Partisi Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan İl Divan Toplantısı'nda ismi açıklanan Akbaba, "Samimi bir konuşma yapmak istiyorum. Buradaki aile ortamı ilk günden itibaren bana çok güzel hissettirildi. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Saadet Partisi için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Biz buraya çok temiz, çok düzgün inançlı insanlarla geldik. Bu inancı bize hissettiren insanlarla geldik" dedi.

"DEDEDEN TORUNA BURALIYIM"

Murat Akbaba; "en Karamürsel'in yüzyıllardır evladıyım. Dededen toruna buralıyım. Karamürsel artık turizm yönünde gelişmeli. İmkanlar var. Bunları değerlendirmeliyiz. Karamürsel'i çok başka bir seviyeye getireceğime inanıyorum. Bu bir hizmet yarışı. İnanmak başarmanın yarısı ama zafer inananlarındır. Hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber