Sanki CHP’den aldı belediyeyi?

Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş, KBB Başkanı Tahir Büyükakın ile bir anısını paylaşarak, “Sanki CHP’den devraldı belediyeyi” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yeniden aday gösterildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Haliç Kongre Merkezi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak Tahir Büyükakın’ı açıklayacak.

TEBRİK FOTOĞRAFLARI PAYLAŞILIYOR

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından aranan Büyükakın, telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini dün kamuoyuna duyurdu. Büyükakın’ın aday olacağı kesinleştikten kısa bir süre sonra tebrik paylaşımları başladı. Onlarca isim Büyükakın ile fotoğraflarını paylaşıp adaylığı için tebrik etti.

SANKİ CHP’DEN DEVRALDI

Tebrik fotoğrafları paylaşılırken Kabaoğlu Mahalle Muhtarı Ali Akbaş ise ilgin bir paylaşımda bulundu. Büyükakın ile bir anısını anlatan Akbaş, “Sanki CHP’den aldı belediyeyi” ifadelerini kullandı. Akbaş paylaşımında, “Herkes Tahir başkan ile olan fotoğraf paylaşıyor! Bende bir hatıramı yazayım! 2019 seçiminden sonra kendisini ziyarete gittik yaklaşık 80 Muhtar! "Benden 1,5 yıl bişey beklemeyin" deyip parmağını gırtlağına götürdü. Herkes şahittir bu dediğime! Sanki CHP’den devraldı belediyeyi! Hadi bye bye!” ifadelerini kullandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber