Sarıgül’den adaylık açıklaması: Hiç tereddütsüz kabul ederim

CHP’nin Kocaeli Büyükşehir adaylığı için ismi geçen Mustafa Sarıgül’den çarpıcı açıklamalar… Sarıgül açıklamasında, “Teklif gelse hiç tereddütsüz kabul ederim. Verilen her görevi yaparım” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Büyükşehir adayını henüz belirlemedi. Büyükşehir için ismi geçen adayların başında gelen Mustafa Sarıgül parti örgütünü heyecanlandırdı. Haber3’ten Aydın Özdalga’ya konuşan Mustafa Sarıgül çarpıcı açıklamalarda bulundu. Anketlerde açık ara önde çıktığını dile getiren Sarıgül, teklif geldiği takdirde adaylığı kabul edeceğini ifade etti.

“VERİLEN HER GÖREVİ YAPARIM”

İşte Sarıgül’ün Özdalga’ya yaptığı açıklamanın tamamı: Partimin Kocaeli’nde yaptığı anketlerde açık ara benim adım önde çıkıyor. Parti içi görüşmeleri kamuoyunda paylaşmam doğru olmaz. Teklif gelse hiç tereddütsüz kabul ederim. Partinin bir neferi olarak, verilen her görevi yaparım.

“HEYECAN YARATIRIM”

Seçimlerde hedef sadece eldeki 11 büyükşehiri korumak değil, AK Parti’nin elinde olan Kocaeli, Balıkesir, Bursa, Denizli gibi illeri de almak olmalıdır. Benim burada yaratacağım heyecan,Türkiye’de yankılanır, oylarımızı ciddi şekilde etkiler. Milletvekili seçiminde seçmen partilerin lider ve ideolojisine oy verir. Yerel seçimde ise adayın kenti yönetebilme becerisi öne çıkar. Ben yerel yönetimi biliyorum.

“HELVA YAPMASINI BİLİYORUM”

Kocaeli Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarını barındırıyor. Ancak ürettiği gelirden hakkettiği payı alamıyor. Ben bu haksızlığı düzeltirim. Kocaeli’nde en kaliteli un, şeker ve yağ var. Gereken helva yapmasını bilen Başkan. O başkan da benim…

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber