Sarıgül’den Büyükakın’a: O yaylada kaç koyununuz var?

Bir dönem ismi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için de geçen Mustafa Sarıgül’den Başkan Büyükakın’a gönderme

CHP Kocaeli’de bir dönem Mustafa Sarıgül fırtınası esmişti. CHP’de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olaran Atasoy Bilgin ismi belirlenmeden önce, yaklaşık 3 hafta boyunca gündemdeki en önemli isim Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’dü.

BİLGİN AÇIKLANDI

Partisinin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmaya da oldukça sıcak yaklaşan, hatta bu görevi istediğine dair beyanatlar da veren Mustafa Sarıgül’ün adaylığı İstanbul Büyükşehir BElediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun güçlü itirazlarına takılmıştı. Devam eden süreçte de Atasoy Bilgin, CHP’nin Büyükşehir adayı olarak açıklandı.

MERAKTAN SORUYORUM

Bir süredir kent gündeminde olmayan Mustafa Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a çattı. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Mustafa Sarıgül Büyükakın’a, “Tahir bey, meraktan soruyorum: Aslı yok yaylasında kaç koyununuz var?” Dedi.

YİNE KAZANIRDIM…

İşte CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün o açıklaması:

“Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın duydum ki, ‘Sarıgül ile yarışmak isterdim ve yine kazanırdım.’ Demişsin. Tahir Bey, meraktan soruyorum: Aslı yok yaylasında kaç koyununuz var?”

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber