Sefa Sirmen’den Ankara ziyareti

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen, TBMM’ye giderek CHP Kocaeli Milletvekillerini ziyaret etti.

CHP’nin ilimizdeki simge isimlerinden Sefa Sirmen TBMM’ye giderek Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, Nail Çiler ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret etti. Yerel seçimlere az bir süre kala sahaya inen CHP Kocaeli eski Milletvekili ve eski İzmit Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sefa Sirmen Kılıçdaroğlu’nun ilimizde düzenlediği Yerel Yönetimler Çalıştayı’na da katılmıştı.

“BÜYÜK ONUR DURDUK”

Sirmen’in ziyaretini yaptığı paylaşımla duyuran CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı şu sözlere yer verdi: "Kentimize çok büyük hizmetleri olan, belediye başkanı olduğu dönemlerde kentimize kazandırdığı eserlerle iz bırakan; 22. Dönem Kocaeli Milletvekilimiz ve İzmit Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sefa Sirmen'i Kocaeli Milletvekillerimiz Nail Çiler, Muhip Kanko ve Bilecik Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisinde ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Değerli Başkanıma kıymetli ziyareti için çok teşekkür ediyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber